2012. július 20., péntek

Disney idézetek *-*


Minket vár a világ bársony egeken ringat téged hívlak te szép hercegnő halld a szív szavát. Véled mámorító versenyt szállni a széllel szőnyegünkön ma éjjel utunk meséken visz át. Egy új élmény suhanván felleg réteken Csillagot szór itt fent, a végtelen Mert végre itt vagy velem Egy új élmény a látvány már elandalít Kettesben szebb a táj és nincs határ hisz véled mindig száz új élmény vár. (Véled mindig száz új élmény vár)


Egy Tigris az maga a csoda! Mert neked, és veled örül, és elég ha ujjadal intessz, máris az öledbe ül. Néha ugri, néhe bugri, mégse gondatlan. Mert a szellemes, kellemes, jellemes Tigris az én vagyok magam! Ééééééééééén vagyok magam!

Érzed már a szív szavát, A béke égig száll. Egy perc elég ma minden összeáll, és egymásra talál. Érzed már a szív szavát, A közeledben jár. A nagy ő az éjjel oson át, És előtted áll.


Ahogy felkel a nap, te is ébredsz, Szemed nyílik és dől a fény, Csak téged vár, ez a népes család, Gyere hát, te is olvadj közénk. Ha kész vagy már tedd amit bírsz, Ez a szép vidék mindenkié, Hisz a nap körbejár, fénye mindent elér, Az örök lét ami benned él. Mert az élet az úr, lelkünk szárnyaló, Rosszon győz a jó, ez így való, És ha útra kélsz, hidd el várnak téged, Mert az élet, az élet az úr. Mert az élet az úr, lelkünk szárnyaló Rosszon győz a jó, ez így való, Ha útra kélsz, hidd el várnak téged, Mert az élet, az élet az úr.


Ó, ez a könyv a legszebb És a legjobb rész csak most jön még Nézd, itt a szőke herceg De a lány nem ismer rá, Csak majd a legvégén.


Életünk egy lassú tánc, Soká tart, hosszú lánc, Ám véget ér. Bár az ősidőktől szól, Bennünk él, halljuk jól, Nem értjük még. Járnod kell, tehát lépj, Ámbár most születtél épp. Ugyan elbukhatsz, nézd e tánc vár, Melléd áll, te kis sztár, Mindig véled együtt jár. Egész lánc kering lám, terád vár!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése